Pàgines

dilluns, 11 de maig del 2009

Cursa de Sant Quirze

Després de dues curses passades per aigua i fang al circuit de Montmeló (26 d'abril) i el Papiol (1 de maig), aquest diumenge el temps sí que ha acompanyat a Sant Quirze, ben a prop de casa. Una cursa molt ben organitzada amb detalls d'agrair com el pàrquing especial pels corredors, harmilla de regal, botifarrada després de la cursa i llebres.

Hi anava sense objectiu clar però un cop a la sortida he decidit fer la cursa amb la llebre sub 45', potser un objectiu massa ambiciós tenint en compte que no estic en el millor moment de forma ni havia fet cap sortida en tota la setmana. El recorregut eren dues voltes a un mateix circuit força exigent doncs hi havia trams de pujada continua, especialment al final. He aguantat el ritme de la llebre fins al quilòmetre 4 però a partir de llavors l'he anat perdent de vista. Pel meu gust ha fet els primers parcials massa lents (just quan jo acostumo a apretar més doncs sempre afluixo a la segona meitat) i segur que ha hagut de recuperar el temps perdut a la part final a ritme vertiginós.

Els temps, 48:03, no és per tirar coets però content perquè encara m'han quedat forces d'esprintar i avançar alguns corredors en els darrers metres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada