Pàgines

diumenge, 6 de setembre del 2009

Córrer a casa: la Mitja de Sabadell

Probablement no l'hagués correguda ja que ahir vam anar de casament del "brother" Joan i la Paz (molt maco i emotiu, per cert. Felicitats a tot dos! ). Però era la mitja de casa, la de Sabadell, la que transcorre per on normalment surto a rodar, així que no hi podia faltar.Tot i que pugui semblar que era complicada pel perfil que té, no l'he trobat excessivament dura ja que tot i que hi havia alguna pujadeta llarga, està compensada amb baixades que et permeten recuperar. El més dur ha estat la calor que feia avui en els trams més despoblats d'arbres i edificis. La primera volta al circuit de 10,5 km aproximadament l'hem fet amb els corredors de la Cursa Popular, així que he estat força acompanyat, mentre que a la segona ja quedavem menys corredors i això, amb el cansament acumulat, m'ha intensificat la sensació de patiment, especialment a partir del km 16 quan he tingut una petita defallida que m'ha fet baixar els parcials quimlomètrics en aproximadament 30 segons fins a meta.

Al final 1:48:14 (52:51 la primera volta i 55:23 la segona), el 614 de 973 en la meva tercera mitja marató. Tot i que he fet el pitjor resultat de les tres, estic content per les sensacions. Aprofito per felicitar als companys d'avui que ja preparen la Mitja de Sant Sebastià, el Xavi que ha fet molt bona cursa i el Jose que ha debutat en la distància.

Ara toca descansar una mica ja que des de diumenge passat a Ripollet fins avui he acumulat uns 60 quilòmetres i això per mi, és molta canya. Aquí deixo el gràfic d'entrenaments setmanals per fer-vos una idea.

Fotos (per Araceli)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada